امروزه موبايلها براي بيشتر كاربران به ويژه كاربراني كه از موبايل جهت كسب و كار استفاده ميكنند، نه تنها به عنوان ابزار ارتباطي بلكه به عنوان ابزاري براي برنامهريزي و مديريت كارها و زندگيشان نيز استفاده ميكنند. در شركتها، اين فناوري باعث تغييرات عميق در سازمان سيستمهاي اطلاعات شده است و در نتيجه آنها را تبديل به منبع خطرات جديدي كرده است.
همه گوشيهاي هوشمند و كامپيوترها، اهداف مورد نظر حملات هستند. اين حملات از طريق بهرهبرداري از نقاط ضعف مربوط به گوشيهاي هوشمند انجام ميشود كه ميتوانند از وسايل ارتباطي مانند سرويس پيام كوتاه (SMS) ،سرويس پيام چند رسانهاي (MMS) ،شبكههاي واي فايWi-Fi ، بلوتوث و GSM، كه عملاً در استاندارد جهاني براي ارتباطات موبايل آمده است، استفاده كنند. يك كاربر گوشي هوشمند در زماني كه با گوشي خود كار ميكند در معرض تهديدهاي مختلفي است. اين تهديدات ميتواند بهرهبرداري از گوشيهاي هوشمند را مختل كند و منجر به انتقال و يا تغيير اطلاعات كاربر از گوشي موبايل به مكانهاي دلخواه هكرها شود. به اين دلايل، برنامههاي كاربردي مستقر بايد حفظ حريم خصوصي و يكپارچگي اطلاعات آنها را تضمين كنند. علاوه بر اين، از آنجا كه برخي از برنامهها ميتواند همراه خود داراي بدافزار باشد، عملكرد و فعاليتهاي آن نرمافزار يا گجت بايد محدود شود براي مثال، محدود كردن برنامهها از دسترسي به اطلاعات محل از طريق GPSS، مسدود كردن دسترسي به محل ذخيره آدرسهاي كاربر، پيشگيري از انتقال دادهها در شبكه، ارسال پيامهاي SMS حاوي اطلاعات صورتحساب به كاربران پس از خريد صورت گرفته، و ...
با عنايت به مطالب مذكور و با توجه به اعلام نياز واحد حراست درخصوص برگزاري دوره آموزشي در اين خصوص، واحد آموزش اقدام به برنامه ريزي درخصوص برگزاري دوره آموزشي امنيت سيستمهاي همراه HANDS ON HACKING نمود و دوره مذكور در تاريخ 98/02/14 به مدت دور روز با حضور اميرحسين برمكي از همكاران محترم واحد حراست ستاد جهت همكاران حراستي برگزار گرديد .
ارزشيابي در سطح واكنش
محتوي
مدرس
سازماندهي
مطلوبيت واكنش
86.10
92.56
86.96
89.50
نمره رفتار : 81